Tillverkare
Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅
Bästsäljare˄˅

Dressyrschabrak från Italienska Equiline

Hos Equeen hittar du ett mycket stort sortiment av marknadens bästa schabrak från Equiline. I vårt sortiment hittar du Equilines schabrak för både dressyr, hoppning och allroundridning.

Samtliga av Equeens schabrak är tillverkade i allergivänlig och antikrymp-behandlad bomull, med insida i extra mjuk bomull och ofärgad ecru (en typ av ofärgat linnetyg) -allt för att inte utsätta din häst för oönskade kemikalier eller obehag. Ytan är UV-behandlad och tål över 100 tvättar!

Stoppningen är helt i bomulls-ull som har både hög ventilationsförmåga och antibakteriella och tryckutjämnande egenskaper.

Designa ditt unika schabrak

Du är välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att utforma just din design på schabrak! Eller beställ ett Equiline Octagon Custom Schabrak där du själv fyller i hur du vill ha din unika design. På specialbeställningar har vi en leveranstid på mellan 6-8 veckor. Beställningen är bindande!

Matcha med huva från Equiline

Vilket schabrak du än väljer, så har vi en matchande flughuva till. Alla våra huvor har mycket bra passform och är i högkvalitativa material. Självklart finns möjlighet att matcha med både standard och specialdesignade schabrak.

Väljer du att beställa ett av Equilines schabrak och huva från oss på Equeen kan vi garantera att du investerar i ett stycke kvalitet till både din häst och till dig som ryttare!