Tillverkare
VISAR 1-50 (62)1 2 Sista 100 per sida

Hjälmar från Samshield

Samshields ridhjälmar är bland de mest populära och högpresterande märkena på marknaden. De är snygga, säkra och väldigt bekväma att bära. Dessa ridhjälmar är gjorda för att användas länge, och du kan utan problem rida långa pass utan att riskera stela axlar eller huvudvärk. Tack vare hjälmarnas innovativa smidiga knäppning, riskerar du inte att hjälmen glider fram eller hamnar snett, utan kan koncentrera dig fullt ut på ridningen. Samshields ridhjälmar är det tveklöst bästa valet för dig som vill rida säkert, stilfullt och elegant.

Ridhjälmar från Samshield:

  • har bra ventilation.
  • är enkla att storleksanpassa.
  • går att få i egen design.
  • är godkända.

Hjälmar som är svala att bära

Samshields ridhjälmar är kända för sitt utmärkta ventilationssystem. Alla deras hjälmar är utrustade med luftintag fram som ger en underbar ventilation. Perfekt för ridning under varma dagar då hjälmen tar med sig frisk sval luft in och släpper ut all överskottsvärme genom bakventilen, vilket förebygger svettning.

En Samshield-hjälm kan du använda länge

En Samshield-hjälm är enkel att storleksanpassa. Med hjälp av deras utbytbara innerpaddar (liners) kan du anpassa storleken utan att behöva köpa en helt ny hjälm.

Läs mer om Samshields olika storlekar och innerpaddar här.

Designa din egna Samshield-hjälm

Vill du designa din egen unika Samshield-hjälm? Gör designen med hjälp av Samshields smarta konfigurator och skicka den sedan till oss för beställning.

Läs mer om hur skapar din egna design här.

Godkända enligt nuvarande standard

Våra ridhjälmar från Samshield uppnår kraven för VG1.