Team Equeen

Vi på Equeen är stolta över vårat team, vi vet att man måste ha ett bra team bakom sig för att lyckas och därför står vi stolt bakom våra teamryttare. Här kommer en liten presentation av dem!

_____________________________________________________________________________________________

Wilma Lundgren

Wilma är 16 år och rider för Näsets RS. Wilmas har precis gått över till storhäst och köpt Qajsa Qavat i September 2016, med sin förra ägare har hon tävlat upp till 145 med vinster och placeringar. Tillsammans med Qajsa har hon nu kvalat 140 hoppning och målet är att starta 140. Ett annat mål är att starta Junior SM.

På ponny hade Wilma många framgångar upp till MSV.

 

Emelie Sandelius

Emelie är 15 år och tävlar sin D-ponny Crafty Boy på elitnivå och internationell hoppning. De har två SM-brons och placeringar på internationella tävlingar. De har just nu varit inlånade i Stöckes elitlag och under finalen placerade laget sig som trea. Emelie och Crafty har gjort väldigt många fina rundor sista året och vi är väldigt stolta över att ha ett av sveriges bästa ponnyekipage i teamet.

 

Maria Norman

Maria har tagit fram ett flertal svårklass hästar varav den senaste, Ti Quenta B skördade framgångar upp till Internationell 3*** Grand Prix och var bla 2a i 7-star 150-GP-touren 2016. Detta ekipage har ständigt haft vinster och placeringar runt om i landet och har gett oss väldigt fin reklam då de sedan 2 år tillbaka varit med i vårat team och ofta synts på prisutdelningar med vår logga.

Maria Norman har tillsammans med sin sambo Jonas Ingvarsson en anläggning i Sigtuna utanför Stockholm där de tar emot hästar för träning, utbildning och försäljning. Just nu tävlar Maria en egen 6-åring, Bonaly ON e. Bravour - Celano, en stor tjej som de fött upp själva och sen har honockså en fin 5-åring, Cairos efter Carrera - Ahorn. Båda är lovande, unga ston som vi tror mycket på. Hon har även en 2-årig hingst e. Diamantino som ska förberedas för 3-årstest.

Utöver det jobbar Maria heltid inom polisen och är småbarnsmamma som, så många andra, kämpar med att få tiden att gå ihop. Hon veckopendlar mellan Sigtuna och Umeå för att få tid med både barn och hästar.